Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Mart 2019 18:36

Kuyumcukent Yönetiminden "sarı duman" açıklaması

Kuyumcukent Yönetimi, tesisten yükselen ve sosyal medyada tepkiye neden olan "sarı duman" ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Kuyumcukent tesisinde görülen ve sosyal medyaya yansıyan çok kısa süreli duman teknik bir arıza sebebiyle meydana gelmiş olup, anında müdahale edilmiştir" denildi.

Kuyumcukent Yönetiminden "sarı duman" açıklaması
kuyumcukent,,sarı duman,

Bahçelievler Kuyumcukent'ten yükselen sarı dumanlar sosyal medyada "çevre kirliliği" tepkisine neden olmuştu. Konuyla ilgili Kuyumcukent Yönetiminden açıklama geldi.

Yapılan yazılı açıklamada, "Kuyumcukent tesisinde görülen ve sosyal medyaya yansıyan çok kısa süreli duman teknik bir arıza sebebiyle meydana gelmiş olup anında müdahale edilmiştir. Bu durumun herhangi bir tehlike arz etmediğini tüm kamuoyuna bildiririz. Çevreye verdiğimiz kısa süreli rahatsızlıktan dolayı özür dileriz" ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...