Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Haziran 2022 08:47 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 08:52

Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza! Facianın eşiğinden dönüldü

Eyüpsultan Kuzey Marmara Otoyolu’nda sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği TIR, başka bir TIR'a arkadan çartı. Şans eseri sürücülerin yara almadan kurtulduğu kazada facianın eşiğinden dönüldü.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza! Facianın eşiğinden dönüldü
TIR,kaza,feci

Eyüpsultan Kuzey Marmara Otoyolu Çiftalan mevkii Ankara istikametinde, gece saatlerinde 2 TIR'ın karıştığı kazada facianın eşiğinden dönüldü. İddiaya göre, sabaha karşı saat 04.30 sıralarında Hollanda’dan Irak’a malzeme taşıyan Süleyman Sarıboğa’nın kontrolündeki TIR, kontrolden çıktı. Sürücüsünün hakimiyetinden çıkan TIR önde seyreden Mehmet Atbaş’ın kontrolündeki TIR’a arkadan çarptı.

YAKIT YOLA BOŞALDI

Çarpmanın etkisiyle iki TIR da savrulurken Süleyman Sarıboğa’nın kullandığı TIR’ın ön kısmı neredeyse tamamen dağıldı. Akaryakıt deposunda delik oluşan TIR’ın yakıtı yola boşaldı. Arka kasası zarar gören diğer TIR’daki malzemeler ise yola saçıldı. Jandarma ekipleri yolu bir süre kapattıktan sonra ulaşımı kontrollü olarak tek şeritten sağladı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza! Facianın eşiğinden dönüldü

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Kazaya karışan 2 TIR’da da maddi hasar meydana gelirken sürücülerin burnu dahi kanamadı. İhbar üzerine olay yerine güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri yolda yeni bir kaza yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Kaza nedeniyle TIR’lardan yola akan yakıt yolu kayganlaştırırken bölge temizlik görevlileri tarafından temizlendi. Kaza yapan TIR’lar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.
Jandarma kazayla ilgili çalışma başlattı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza! Facianın eşiğinden dönüldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...