Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ekim 2019 08:50

Kuzey Marmara Otoyolu'nda kaza!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda tır sürücüsü yol kenarında lastik değiştirdiği sırada, arkadan gelen başka bir tır park halindeki tıra çarptı. Çarpan tırda yangın çıktı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda kaza!
Kuzey Marmara Otoyolu,trafik kazası

Kuzey Marmara otoyolu Edirne istikametinde ilerlediği sırada lastiği patlayan 41 B 9717 plakalı patates yüklü TIR’ın sürücüsü, lastiği değiştirmek için Reşadiye kavşağında durdu. TIR’ın sürücüsü yardım için duran başka bir kamyonun sürücüsüyle konuştuğu sırada, arkadan gelen 20 H 9833 plakalı Selami Yıldırım idaresindeki TIR durmakta olan TIR’a çarptı. Arkadan çarpan TIR sürüklenerek yanmaya başlayınca sürücü kendini dışarı güçlükle atabildi. Yanan TIR küle dönerken, ortalık adeta savaş alanına döndü.

TIR kullanılamaz hale geldi

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekibi TIR’daki yangını güçlükle söndürdü ancak TIR kullanılamaz hale geldi. Etrafa saçılan patatesler ve yola dökülen mazotu temizlemek ve başka bir kazaya neden olmasını önlemek için görevliler büyük çaba sarf etti.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda kaza!

"Kendimi dışarı zor attım"

Patates yüklü TIR’ın sürücüsü, patlayan lastiği değiştirmek için durduğunu ve arkadan gelen TIR’ın kendi aracına çarpmasıyla ne olduğunu anlamadığını söylerken, arkadan gelerek çarpan TIR’ın sürücüsü Selami Yıldırım ise kendi aracının lastiğinin patladığını ve bu nedenle önündeki TIR’a çarptığını söyledi. Yıldırım, “Araç devrilmeye başlayınca kendimi dışarı zor attım” dedi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda kaza!

Kaza nedeniyle Kuzey Marmara otoyolunda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...