Tgrt Haber
16 Temmuz 2022 11:20 - Güncelleme : 16 Temmuz 2022 11:43

KYK kredi faizleri silinecek mi? Bakan Kasapoğlu duyurdu: Her şey hazır, Cumhurbaşkanımız açıklayacak

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu katıldığı bir canlı yayında 'KYK kredisi faizleri silinecek mi?' sorusuna çok önemli cevaplar verdi. Öğrencilerin ve ailelerinin ferahı için gerekenin yapılacağını söyleyen Kasapoğlu, "Her şey hazır, Cumhurbaşkanımız Kabine sonrası açıklayacak" dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
KYK kredi faizleri silinecek mi? Bakan Kasapoğlu duyurdu: Her şey hazır, Cumhurbaşkanımız açıklayacak
KYK,Kredi,Faiz,Mehmet Muharrem Kasapoğlu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KYK kredisi ile ilgili yapılacak düzenlemeyle ilgili CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu, binlerce öğrencinin cevap aradığı, 'KYK kredisi faizleri silinecek mi?' sorusuna da cevap verdi. Bakan Kasapoğlu, spor faaliyetlerinde atılan adımlarla ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

BİZ FIRSAT EŞİTLİĞİ KAPSAMINDA HAREKET EDİYORUZ

Kasapoğlu'nun açıklamalarında satır başları:

Sayın Cumhurbaşkanımız dün bununla ilgili bir açıklama yaptılar. Bizim genç, sporcu odaklı siyasetimizi burada konuşuyoruz. Biz fırsat eşitliği kapsamında hareket ediyoruz. Her ilde bir veya birden fazla üniversite var. Harçları kaldırdık. Genç odaklı siyasetin gereği neyse bugüne kadar gerçekleştirdik. Türkiye kurumsal olarak burs ları gündeme getiren İBB Başkanı'yken Türkiye'nin gündemine getiren Sayın Cumhurbaşkanımızdı.

FAİZ İSE FAİZE EN KARŞI BİZİZ

Öğrencilerimizin beklentisi neyse hep çıtayı daha yukarısına koyduk. Kılıçdaroğlu faiz diyor. Faiz ise faize en karşı biziz. Bu bir faiz uygulaması değildir. 351 sayılı yurt hizmetleri kanunundaki fiyat enfeksli gelişen bir uygulamadır. Hiçbir konjonktüre öğrencilerimizi kurban etmeyiz. Öğrencilerimiz ve ailelerinin ferahı için gerekeni yapacağız. Her şey hazır, Cumhurbaşkanımız Kabine sonrası açıklayacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...