Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Eylül 2016 13:00

'Lahmacuncu komiser' FETÖ'den tutuklandı

17-25 Aralık sürecinde dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve oğullarının ofisinde arama yapıldığı sırada lahmacun siparişi verirken görüntüleri sosyal medyaya yansıyan Başkomiser Recep Can, görev yaptığı Bitlis'in Hizan ilçesinde yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında tutuklandı.

'Lahmacuncu komiser' FETÖ'den tutuklandı
Lahmacuncu komiser, FETÖ,

Bitlis'te Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan başkomiser tutuklandı. Alınan bilgiye göre, 17-25 Aralık sürecinde dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve oğullarının ofisinde arama yapıldığı sırada lahmacun siparişi verirken görüntüleri sosyal medyaya yansıyan, o dönem  "komiser" olarak görev yapan Recep Can, halen bulunduğu Bitlis'in Hizan ilçesinde yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli  Can, savcılık sorgusu sonrası tutuklanma talebiyle mahkemeye çıkarıldı. Şüpheli Recep Can, mahkemedeki sorgunun ardından "terör örgütü üyesi  olmak" suçundan tutuklandı. Başkomiser Can hakkında daha önce de "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yasa dışı dinleme, resmi belgede sahtecilik, Askeri Casusluk, devletin  güvenliğine ilişkin bilgileri temin etme" suçlarından soruşturma yürütülmüştü.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...