Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 May 2015 20:00

Latif Erdoğan tanık sıfatıyla ifade verdi

Yazar Latif Erdoğan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen "Paralel Yapı" soruşturması kapsamında "tanık" sıfatıyla ifade verdi.

Latif Erdoğan tanık sıfatıyla ifade verdi
latif erdoğan, tanık,

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Erdoğan'ın ifadesi, "Paralel Yapı" iddialarına ilişkin genel soruşturma yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Fuzuli Aydoğdu tarafından alındı.

Erdoğan'a, TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener hakkında ortaya atılan kaset iddiasına ilişkin sorular yöneltildiği de öğrenildi.

"PARALEL YAPI'YA İLİŞKİN DÜŞÜNCELERİM ALINDI"

Adliye çıkışında gazetecilere açıklama yapan Latif Erdoğan, tanıklığı istendiği için geldiğini belirterek, "Daha önce Meral Akşener ile ilgili bir mesele biliyorsunuz, basına yansıdı. Onunla ilgili görüşlerim istendi ama daha çok da paralel örgüt yapılanmasının genel hatlarıyla değerlendirmesi yapıldı. Onlarla ilgili düşüncelerim alındı" dedi.

Akşener'in suç duyurusu yaptığı soruşturma kapsamında gelip gelmediği sorulan Erdoğan, hangi soruşturma olduğunu bilmediğini ancak davet aldığı için geldiğini anlatarak, savcının kendisine görüşmek istediğini, bunun üzerine adliyeye geldiğini bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...