Tgrt Haber
29 Aralık 2013 15:11

Libya'da öldürülen THY personeline tören düzenlendi

Libya'daki THY ofisine düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Uğur Tezcan için THY Genel Müdürlüğü binasında tören düzenlendi.

Libya'da öldürülen THY personeline tören düzenlendi
Törene, Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil,tekerlekli sandalye,kaydetti,tören,thy,

Törene, Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Tezcan'ın annesi Emine Bayram, kardeşi İlknur Bayram, amcası Haldun Tezcan ile yakınları ve çalışma arkadaşları katıldı. Tören salonuna, serumun bağlı olduğu tekerlekli sandalye ile getirilen ve sinir krizi geçiren Emine Bayram, yakınları tarafından dışarı çıkarıldı.THY Genel Müdürü Kotil, törende yaptığı konuşmada, üzüntülerinin büyük olduğunu söyledi. Bu konuda destek olan tüm kurumlara teşekkür ettiğini dile getiren Kotil, şunları kaydetti:"Başta Başbakanımız olmak üzere bakanlarımız çok yakın ilgi gösterdi. Libya heyetlerine de teşekkür ediyoruz. Tam bir neticemiz yok ama hırsızlık olayı olarak gözüküyor. Dışişleri Bakanımız, Müsteşarımız ve Libya Büyükelçimiz olayın üzerinde. Allah rahmet etsin. Anneye, babaya başsağlığı diliyorum. Özellikle babaanneye sabırlar diliyoruz. Allah cennetine koysun. Dua ediyoruz. Başımız sağolsun."
Törende, Uğur Tezcan'ın mesai arkadaşlarının adına konuşan Yasin Sevgili de herkesin bir kaç gündür derin bir üzüntü içerisinde olduğunu belirtti. Yasin Sevgili, Tezcan'ın ofisin en neşeli çalışanı olduğunu anlatarak, şöyle devam etti:"Tam bir beyefendiydi. Bizler onu kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Fakat onun şehitlik mertebesinden dolayı ki tek tesellimiz bu, acımız bir nebze olsun hafifliyor. Bütün arkadaşlarım adına hepimizin başı sağolsun diyorum. Türk Hava Yollarının bütün çalışanları gibi şirketine sahip çıkan, çalışma değerlerine sahip çıkan, ülkesinden uzaklarda çeşitli zorluklara rağmen alnının akıyla çalışan ve bunun için de gerektiğinde her türlü şeyi göze alan bütün arkadaşlarımıza da Uğur arkadaşımıza da minnettarız. Allah'tan rahmet diliyorum. Başımız sağolsun."Bu arada cenaze törenine katılan aile yakınları, Tezcan'ın nişan hazırlıkları yaptığını söyledi. Tezcan'ın cenazesi, Küçükköy'deki Mahmut Esat Coşan Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı'daki THY Şehitliği'nde toprağa verilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...