Tgrt Haber
03 Aralık 2019 18:28

Londra'da 4'lü Suriye zirvesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Almanya ve İngiltere başbakanlarının katılımıyla Suriye konulu Dörtlü Zirve, Londra'da gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zirve gayet iyi geçti.

Londra'da 4'lü Suriye zirvesi!
londra,suriye zirvesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Londra'da zirvesi sonrası açıklamasında, "Zirve gayet iyi geçti" dedi.

MACRON: TÜRKİYE BÜYÜK BİR ÜLKE

Kritik zirve sonrası Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan açıklama geldi: Türk halkına saygım var, Türkiye büyük bir ülke! 

MERKEL'DEN AÇIKLAMA

Almanya Başbakanı Merkel: İyi ve yararlı bir görüşme yaptık!

Londra'da Dörtlü Zirve sonrası ilk fotoğraf geldi

Londra'da 4'lü Suriye zirvesi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye konulu Dörtlü Zirve'de Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile bir araya geldi.

NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere İngiltere'nin başkenti Londra'ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, temaslarına başladı.

Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Almanya Başbakanı Merkel ve İngiltere Başbakanı Johnson ile katılacağı Suriye konulu Dörtlü Zirve için Başbakanlık Ofisi'ne gelişinde gazetecileri selamladı.

4 ÜLKEDEN ORTAK AÇIKLAMA

Görüşme sonrası 4 ülkeden ortak açıklama geldi. Açıklamada, İdlib dahil Suriye’nin tamamında, sivilleri hedef alan saldırıların durdurulması konusunda mutabık kalındığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...