Tgrt Haber
26 Eylül 2014 19:23

Lüks otomobil baskınına 3 tutuklama

Operasyonda aynı yöntemle parçaları değiştiren 21 lüks otomobil ile çok sayıda plaka ele geçirildi.

Lüks otomobil baskınına 3 tutuklama
Lüks otomıbil baskınına 3 tutuklama, 3.SAYFA haberleri, 3.SAYFA,

Kırklareli Jandarma Komutanlığı ekipleri, lüks otomobillerin şasi, motor ve plakalarını değiştirerek piyasada sattığı öne sürülen 4 kişiyi düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Operasyonda aynı yöntemle parçaları değiştiren 21 lüks otomobil ile çok sayıda plaka ele geçirildi. Kırklareli Jandarma Komutanlığı ekipleri, kent merkezi ve Lüleburgaz İlçesi’nde bazı kişilerin temin ettikleri lüks otomobiller üzerinde değişiklik yaparak piyasaya sürdüğü ihbarı üzerine harekete geçti. Kimlikleri belirlenen şüpheliler bir süre fiziki takibe alınırken, önceki gün operasyon için düğmeye basıldı. Sabah 07.00 sıralarında şüphelilerin ev ve işyerlerine eş zamanlı düzenlenen baskınlarda kaporta ustası A.R.A. (30), Z.A. (28), M.G. (35) ve E.Ö. (28) gözaltına alınırken, 400 bin lira değerinde farklı modellerde 21 lüks otomobil ele geçirildi.

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Yapılan incelemede şüphelilerin yurt dışından ya da ülke içerisinden temin ettikleri araçların şasi, motor ve plakalarını değiştirerek yeni gibi piyasa sattıkları belirlendi. Ayrıca bu araçlara ait çok sayıda yedek parça ve evrak bulunurken, 4 şüpheli ifadeleri için Lüleburgaz Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.R.A., Z.A., M.G. tutuklanırken, E.Ö. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Jandarma ekiplerinin operasyonu sonucu ele geçirilen lüks otomobiller yediemin olarak otoparka çekildi. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...