Tgrt Haber
17 Haziran 2019 19:42

Lüks sitede dehşet! Evden pis kokular gelince ortaya çıktı

İstanbul Pendik’te bir kişi, kız arkadaşını silahla başından vurarak öldürdü ardından intihar etti. Dehşet verici olay, komşuların evden gelen pis kokular üzerine polise ihbarda bulunmasıyla 2 gün sonra ortaya çıktı.

Lüks sitede dehşet! Evden pis kokular gelince ortaya çıktı
lüks site

İddiaya göre, Harmandere Mahallesi Petek Sokak'ta bulunan bir evde geçtiğimiz cumartesi günü Yalçın K. (26) adlı şahıs, kız arkadaşı Firdevs S.'yi (29) henüz bilinmeyen bir sebeple başından silahla vurarak öldürdü. Yalçın K. daha sonra kendi bileklerini jiletle kesti. Öldürdüğü kız arkadaşının cesedinin yanına giden şahıs, silahını bu kez kendi şakağına dayayarak tetiğe bastı. Olayın yaşandığı evden gelen pis kokuları fark eden komşular olaydan 2 gün sonra durumu polise bildirdi. Komşuların ihbarda bulunmasıyla eve giren polis ekipleri dehşet manzarayla karşılaştı. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...