Tgrt Haber
16 Haziran 2014 18:14

Lüleburgaz sele teslim oldu

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir anda başlayan sağanak nedeniyle cadde, sokak, cami ve çok sayıda ev su altında kaldı. Bahçesi su dolan Lüleburgaz Kurtuluş Camii'nde namazdan çıkan cemaat, zor anlar yaşadı.

Lüleburgaz sele teslim oldu
lüleburgaz, kırklareli, sel,

Lüleburgaz ilçesinde öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış, yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlara zor anlar yaşatırken, birçok yeri sular altında bıraktı. Yağmur nedeniyle sele dönen yollarda trafikte de aksamalar yaşandı. Yağmurun yağdığı sırada Lüleburgaz Kurtuluş Camii'nde namaz kılan cemaat, dışarı çıktıklarında gözlerine inanamadı. Caminin bahçesi yağmur nedeniyle sular altında kalırken, vatandaşlar su dolu cami avlusundan çıkmakta zorlandı. Vatandaşlar, suların camiden içeri girmesini ise son anda engellediler.
ESNAFIN TÜM MALLARI ZİYAN OLDU
İstanbul Caddesi'nde hizmet veren bazı dükkanları da su bastı. Hediyelik eşya satan dükkana giren yağmur suları nedeniyle mallar zarar gördü. Bütün malzemelerin ziyan olduğunu belirten esnaf, dükkana dolan suları kovayla, kendi çabalarıyla boşalttı. Kocasinan Mahallesi Okullar Caddesi'ndeki yol da selden dolayı kullanılamaz hale geldi. Araç sürücüleri, arabalarını yolda terk etmek zorunda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...