Tgrt Haber
16 Haziran 2014 17:28

Lüleburgaz'da feci kaza, 4 ölü, 2 yaralı

Kırklareli'nin lüleburgaz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyonla otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Lüleburgaz'da feci kaza, 4 ölü, 2 yaralı
İstanbul, lüleburgaz, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ Haberleri

Kaza, D100 karayolu Lüleburgaz ilçesi Büyükkarıştıran Beldesi ışıklı kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kaza, İstanbul istikametinden Edirne istikametine gitmekte olan Muammer D. idaresindeki 34 JC 5391 plakalı kamyon ile belde merkezinden ana yola kontrolsüz çıkış yapan İlker Ö. yönetimindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile kamyon devrilirken otomobilde bulunan Fahriye Ş., Pınar E., Erdi K. olay yerinde, sürücü İlker Ö. ise hastanede hayatını kaybetti. Kazada otomobilde bulunan Süleyman Ö. ise yoğun bakım ünitisinde tedavi edilirken, kamyon sürücüsü Muammer D.'de tedavi altına alındı. Kaza sonrası olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından hayatını kaybedenlerin cesetleri otopsilerinin yapılması için Lüleburgaz devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...