Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ağustos 2022 22:42 - Güncelleme : 12 Ağustos 2022 23:02

Madde bağımlısı şahıs, babasını bıçaklayarak katletti

Diyarbakır'da uyuşturucu bağımlısı olan bir şahıs, tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü. Sabıka dosyası kabarık çıkan şahsın 3 yıl önce de babasıyla kavga ettiği için karakolluk olduğu ortaya çıktı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Madde bağımlısı şahıs, babasını bıçaklayarak katletti
Diyarbakır,baba,ölüm,uyuşturucu

Diyarbakır'da uyuşturucu bağımlısı olan ve 4 ayrı suçtan sabıkası bulunan bir şahıs, tartışma yaşadığı babasını bıçaklayarak öldürdü.

Sur ilçesine bağlı Fetih Mahallesi'nde gece saat 00.30 sıralarında meydana gelen olaya göre; madde bağımlısı C.Ö. (31) adlı şahıs,  babası İbrahim Ö. ile uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle tartışmaya başladı. 

BABA ÖLDÜ, OĞLU GÖZALTINDA

Komşularından yardım istemek için dışarıya çıkan anne eve döndüğünde eşi İbrahim Ö.’yü ve oğlu C.Ö’yü bıçak ve yabancı cisimle vurulmuş halde yerde buldu. Haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi.

61 yaşındaki İbrahim Ö., yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tedavisi devam eden C.Ö. ise güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

3 YIL ÖNCE DE BABASIYLA KAVGA ETMİŞ

Olayla ilgili geniş çapta inceleme başlatıldı. Öte yandan şahıs ve ölen babası hakkında, 2019 yılında da aralarında çıkan kavga nedeniyle işlem yapıldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...