Tgrt Haber
19 May 2014 15:25

Maden işçisi canlı yayında her şeyi tek tek anlattı

'Medencilikte her şey pirim' diyen Çelik, 'aşağıda bizi sıkıştırıyorlar, baskıyla çalıştırıyorlar bizi. Kömür fazla çıktığında amirlere prim yazılıyor' dedi.

Maden işçisi canlı yayında her şeyi tek tek anlattı
maden işçisi, madencilik, nihat çelik, ürperten açıklama, tüyler ürperten açıklama, soma, soma faciası, maden faciası, GÜNCEL,güncel haber

Maden işçisi Nihat Çelik'ten tüyler ürperten açıklamalar... "Medencilikte her şey pirim" diyen Çelik, "aşağıda bizi sıkıştırıyorlar, baskıyla çalıştırıyorlar bizi. Kömür fazla çıktığında amirlere prim yazılıyor" dedi. "Sıcak kömür olduğuna dair itirazımız dikkate alınsaydı zaiyat bu kadar çok olmayabilirdi" diyen Nihat Çelik, madene daha önce gelen denetleme kurulundaki müfettişleri denetleyeceksin, bunların kafasını koparacaksın" diye konuştu. "Genel Müdürümüzün eşi AK Parti'den İl Genel Meclis Üyesi" diyen Çelik, "Ben büyüklerimden yardım bekliyorum. Kendi çocuklarımı yetim bırakmak istemiyorum" derken gözyaşlarını tutamadı.

Amerikada 112 nukleer santral var neredeyse her köşe basinda var. Sefil ermenistanin bile var sadece bizim yok. Ya onlar aptal biz akilli yada onlar akilli biz aptal.

YOK PAHASINA DEVLETİN MİLLETİN KAYNAKLARINI YAKINLARINA PESKEŞ KEÇERSEN OLACAĞI BUYDU.HEY İKTİDAR MENSUPLARI.NASIL BU VEBALİN ALTINDAN KALKACAKSINIZ. SON OLAY:NE DENİZ FENERİYLE.NE TAKSİM OLAYLARIYLA NEDE AYAKKABI KUTULARIYLA. KIYASLANAMAYACAK KADAR.BASİTTİR.BUNLARA OY VERENLERDE EN AZ BUNLAR KADAR SORUMLUDURLAR.

İşçilerede kızıyorum:Çünkü işçiler arasında kardeşlik olgusu yeterli değil yani işçiler arasında yeteri kadar kardeşlik olgusu yok....Ben bunun örnekleri çok gördüm gencecik yaşıma rağmen.Nice yere girdim çalıştım ama girdiğim işletmelerde işçiler arasında dayanışma yeterli değildi.Her işçi egosunu düşünüyordu.Takım ruhu yoktu.Türkiye böyle.İşçiler arasında kardeşlik daha fazla olmalı; işçiler egolarını düşünmekten kaçınmalı takım olmalıdırlar.İşçiler ne zaman ki takım olurlarsa patronlara ancak o zaman söz geçirebilirler….İşçi kardeşliği yetersiz...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...