Tgrt Haber
03 Kasım 2014 20:23

Maden işçisinin oğlunun sözleri yürekleri dağladı

Ermenek'te mahsur kalan 18 işçiden Mehmet Özcan'ın oğlu Ömer Asaf'ın sözleri yürekleri dağladı.

Maden işçisinin oğlunun sözleri yürekleri dağladı
Karaman, ermenek, maden faciası, 18 işçi, Mehmet Özcan, Ömer Asaf,

Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında mahsur kalan 18 işçiden Mehmet Özcan'ın, 5 yaşındaki oğlu Ömer Asaf'ın, "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" demesi yakınlarını ağlattı.

Ömer Asaf, kurduğu "madencileri kurtarma oyununda" ise babası ve diğer işçileri kurtarıyor.

İşçi Mehmet Özcan'ın (35), yakınları madendeki çalışmaları yakından takip ediyor. Özcan'ın eşi Fatma (33), çocukları Nazife (12), Hüseyin (11) ile Ömer Asaf (5) umutlarını hiç yitirmiyor. Henüz olayın tam farkında olmayan Ömer Asaf ise yaptıkları ve söyledikleriyle dinleyenin yüreğini sızlatıyor.

Çevresinde Galatasaray fanatikliğiyle bilinen babasına, "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" diyen Ömer Asaf, dayısından sarı-kırmızı renklerinin olduğu oyuncağıyla fotoğrafını çekip sosyal paylaşım sitesinden babasına göndermesini istedi.

Terliklerle oluşturduğu "Madencileri kurtarma oyununda" ise babasını ve diğer işçileri kurtaran Ömer Asaf, "Ocakta göçük yıkılmasın tamir olsun. Ondan sonra da kurtulsun insanlar, çocukların babası evlerine dönsün" diyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...