Tgrt Haber
10 Aralık 2021 11:16

Mahallelinin perdelerini yaktı üstüne tehdit etti: Benim evin önünden bir geçin var ya

Denizli'de geçtiğimiz günlerde 3 ayrı mahallede evlerin balkonuna asılı perdeleri yakan kişi, mahalleliyi ayağa kaldırdı. Evinin balkonundan komşularına tehditler savuran Ümit Uğur K. gözaltına alındı.

Mahallelinin perdelerini yaktı üstüne tehdit etti: Benim evin önünden bir geçin var ya
Tehdit,Denizli,Uyuşturucu,Bağımlı

Denizli’de mahallede bulunan apartmanların zemin katındaki evlerin balkonuna asılı perdeler ardı ardına gece yarıları yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri akşam saatlerinde çıkan yangınların aynı sebeple olduğunu tespit etmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarından bir kişinin apartmana yaklaştıktan sonra çevresini kontrol ederek elinde bulunan çakmak ile balkon perdelerini yaktığı tespit edildi. Ekiplerin gözaltına almaya gittiği Ümit Uğur K. balkondan mahalleliye "Benim evin önünden bir geçin ya" diyerek tehditler savurdu. 28 yaşındaki Ümit Uğur K. sonrasında ekipler tarafından gözaltına alındı.

TEK VUKUATI BU DEĞİL

Geçtiğimiz yıllarda Merkezefendi ve Pamukkale ilçesinde ikamet eden şüpheli Ümit Uğur K. (28) telefonda babası ile tartışıp evinin balkonundaki yaklaşık 7 bin TL’lik kombiyi parçalayarak gündeme gelmişti. Daha önce ise Hacıkaplanlar Mahallesinde uyuşturucu bağımlısı olan Ümit Uğur K. Ailesi ile oturdukları evi ateşe vermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...