Tgrt Haber
17 Nisan 2022 16:48 - Güncelleme : 17 Nisan 2022 17:12

Mahra'nın annesinden Nevşin Mengü ve Şahan Gökbakar'a tepki

Antalya'da başıboş köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalıp ağır yaralanan 10 yaşındaki Mahra'nın ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Mahra'nın acılı annesi, gazeteci Nevşin Mengü ve komedyen Şahan Gökbakar'ın sosyal medyada yaptıkları bir yoruma çok sert tepki gösterdi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Yeni Şafak
Mahra'nın annesinden Nevşin Mengü ve Şahan Gökbakar'a tepki

Antalya Serik’te başıboş sokak köpeklerinin saldırısından kaçmak isterken kamyonun altından kalan ve hastanede verdiği 23 günlük yaşam mücadelesini kaybeden 10 yaşındaki Mahra Melin Pınar, tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Türkiye, halen Mahra'nın ölümünün etkisinden çıkamamışken, yurdun dört bir yanında sokak köpeklerinin saldırı haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor.

YILDIZ TİLBE: İNSAN PARÇALAMAK NEDİR YA?

Mahra'nın ölümü sonra sosyal medya hesabından tepki çeken bir yorumda bulunda sanatçı Yıldız Tilbe "Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında, hayvansever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya?" ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşımından dolayı hakkındaki şikayetler üzerine savcılığa suç duyurusunda bulunulan Tilbe, önceki gün ifade verdi.

MENGÜ VE GÖKBAKAR'DAN ALAYCI YORUM

Gazeteci Nevşin Mengü, Yıldız Tilbe'nin ifadesine dair haberi Twitter hesabından paylaşarak, "Anahtar kelimeleri yan yana dizmiş" dedi. Komedyen Şahan Gökbakar da aynı tweetin altına "Bir kaç tane daha var, onları unutmuş. Eklese daha vurucu olabilirdi" şeklinde yorum yaptı.

Mahra'nın annesinden Nevşin Mengü ve Şahan Gökbakar'a tepki

ACILI ANNE TEPKİ GÖSTERDİ

Nevşin Mengü ve Şahan Gökbakar'ın alaycı konuşmaları Mahra'nın annesini öfkelendirdi. Sokak köpekleri yüzünden evladını kaybeden acılı anne Mengü ve Gökbakar'a şu sözlerle tepki gösterdi: "Anahtar kelimeleri yazıyorum. Çocuğum başıboş köpekler yüzünden kamyon altında kaldı, bacağı paramparça oldu ve hayatını kaybetti! Hadi gülmeye devam edin."

MAHRA'NIN ANNESİNE DESTEK YAĞDI

Sosyal medyada Mahra'nın annesine destek yağdı. Birçok kullanıcı, "Aynısı sizin çocuğunuzun başına gelse böyle gülebilir misiniz" diyerek Şahan Gökbakar ve Nevşin Mengü'ye tepkilerini dile getirdi.

Kaynak: Yeni Şafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...