Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Nisan 2022 13:40 - Güncelleme : 12 Nisan 2022 13:48

Köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalmıştı! Türkiye’yi ağlatan Mahra’ya duygulandıran mektup

Antalya’da köpeklerin saldırısına uğrayan ve kaçmak isterken fırladığı yolda kamyonun altına kalan Mahra Melin Pınar, 23 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Tüm Türkiye’nin ağladığı Mahra’nın mezarını binlerce kişi ziyaret ederken arkadaşlarının bıraktığı mektup, baba Pınar’ın yüreğini dağladı.

Köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalmıştı! Türkiye’yi ağlatan Mahra’ya duygulandıran mektup

Antalya Serik’te sokak köpeklerinin saldırısından kaçmak isterken kamyonun altından kalan ve hastanede verdiği 23 günlük mücadelesini kaybeden 10 yaşındaki Mahra Melin Pınar’ın mezarı, her gün arkadaşlarının ve ailesinin yanı sıra hiç tanımadığı kişiler tarafından da ziyaret edilerek çiçek, oyuncak ve mektuplarla bezeniyor.

DERBİDEKİ PANKARTA TEŞEKKÜR

Serik ilçesine bağlı Belek turizm merkezinde 5 Mart tarihinde sahipsiz köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalan ve kaldırıldığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 23 gün sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybeden küçük Mahra için Türkiye'nin dört bir yanından taziye telefonları geliyor. Tanımadıkları insanların Mahra'nın mezarının ziyaret edip oyuncak bıraktıklarını söyleyen baba Murat Pınar, Mahra için sınıf arkadaşlarının yazmış olduğu mektubu okurken gözyaşlarına hakim olamadı.

Acılı baba, Küçük Mahra için Fenerbahçe - Galatasaray derbi maçında açılan pankart ile yapılan tezahüratlar için taraftarlara kızının mezarı başında teşekkür etti.

“HER YERDE BİR KAPIMIZ VAR ARTIK”

Acılı baba Murat Pınar, "Kızımın kazayı geçirmesinden sonra Türkiye genelinde çok aile telefon açtı, çok kişi aradı. Şimdi de mezarlık ziyaretlerine geliyorlar. Türkiye'nin her bölgesinden Bursa'dan, İzmir'den, Antalya merkezden tanıdık olan olmayan herkes geliyor. Hepsiyle ilk defa tanışıyoruz, aile ve dost oluyoruz. Her yerde bir kapımız var artık, gidip konuşabileceğimiz dertleşebileceğimiz. Ayrıca mektuplar bırakıyorlar kızımın mezarının başına.”

“ARTIK ACI ÇEKMİYORSUN VE ÇOK MUTLUSUN”

“ Sınıf arkadaşının bir mektubu var. Zarf ile koymuş. Mektubunda; 'Merhaba Mahra, keşke yanımızda olsaydın. Seni çok özledik ama sen şu an çok güzel bir yerdesin Cennettesin. Biliyorum ki şu an ağrıların geçti. Artık acı çekmiyorsun ve çok mutlusun. Biz seni göremesek de sen bizi görüyorsun. Senin için her gün dua ediyorum. Seni her gün rüyamda görüyorum. Öğretmenimiz ve tüm arkadaşların, herkes seni çok seviyor. Çok özledik seni. Ben seni her gün ziyaret etmeye devam edeceğim. Seni çok seviyorum. Sen bir meleksin' diye yazmış sınıf arkadaşı. Bunun gibi yazılar, çiçekler bırakıyorlar. Kim olduğunu bilmiyorum; bir arkadaşı ise ayıcık oyuncak ile gül bırakmış. Bu şekilde her gün yeni gelen çiçeklerle yeni ziyaretçiler geldiğini fark edebiliyoruz. Bazılarını görüyoruz, bazılarını göremiyoruz" dedi.

“SESİNİ DUYURDUKLARI İÇİN HEPSİNE TEŞEKKÜR EDERİM”

Süper ligde oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Genç Fenerbahçeliler tribünün küçük Mahra lehine açmış oldukları pankart için taraftarlara teşekkür eden Pınar, "Kızımın pankartını açtılar. Çok teşekkür ediyorum hepsine. Sloganlar atmışlar, maç öncesinde kortej halinde stada doğru yürüyüş yaparken tezahüratlar yapmışlar. Mahra Melin Pınar'ın sesini herkese duyurdukları için hepsine çok teşekkür ederim" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...