Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Haziran 2016 03:32

Malatya-Adıyaman Karayolu'nda heyelan

Malatya - Adıyaman Karayolu'ndaki tünelde aşırı yağış nedeniyle heyelan meydana geldi. Trafiğe kapanan yolda can ve mal kaybı yaşanmadı.

Malatya-Adıyaman Karayolu'nda heyelan
heyelan, malatya, adıyaman,

Malatya Valiliğinden yaptığı açıklamada, Malatya-Doğanşehir-Adıyaman Karayolu Erkenek Tüneli'ne 500 metre mesafede, aşırı yağış nedeniyle heyelan meydana geldiği ve karayolunun trafiğe kapandığını belirtti.

CAN VE MAL KAYBI YAŞANMADI

Heyelan sonucu can ve mal kaybının olmadığı aktarılan açıklamada, "Karayolları Malatya 81. Şube Şefliği ve Adıyaman 87. Şube Şefliği ile Malatya Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından yolun trafiğe açılması için çalışmalara hızla başlanılmış olup, çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülmektedir. Valiliğimizce karayolunda can ve mal güvenliği ile karayolunun ulaşıma açılması için her türlü önlem alınmıştır." ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...