Tgrt Haber
24 Ağustos 2014 10:39

Malatya'da feci olay! 'Eve neden geç geldin' dedi, zıpkınla öldürüldü

Feci olay Malatya'da gerçekleşti, bir süre önce ceza evinden çıkan adam 'Eve neden geç geldin' diye hesap soran karısını zıpkınla öldürdü.

Malatya'da feci olay! 'Eve neden geç geldin' dedi, zıpkınla öldürüldü
malatya,feci olay,ölüm,zanlı,cezaevi,

Malatya'da bir süre önce denetimli serbestlik kapsamında cezaevinden çıktığı belirtilen şahıs, evde tartıştığı eşini döverek öldürdüğü bildirildi.Olay, merkez Şehit Fevzi Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre; bir süre önce cezaevinden denetimli serbestlik sonucu tahliye edilen Cebrail Ş. (33) adlı şahısın, önceki gün gece evine geç gitme sebebi ile eşi Zehra Ş. (29) tartıştığı, eşinin “Eve neden geç geldin” sözleri üzerine sinirlenerek önce eşine, döverek kafasını duvara vurduğu, ardından ise balık avında kullanılan zıpkınla döverek, ellerini ve ayaklarını bağlayarak kadını evin banyosunda dövdüğü ileri sürüldü. Evdeki çocuklarının durumu yakın mesafede oturan yakınlarına bildirmesi üzerine olay yerine çağrılan 112 acil servis ambulansı ile Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 3 çocuk annesi Zehra Ş., tedavi altında iken hayatını kaybetti.Malatya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonucunda kadının cenazesi Yeşiltepe'deki şehir mezarlığında toprağa verildi.Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince yapılan çalışma sonrasında cinayet zanlısı Cebrail Ş. yakalanarak gözaltına alındı.Ailenin 3 çocuğunun ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca koruma altına alındığı bildirildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Kaynak: İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...