Tgrt Haber
06 Temmuz 2022 12:03 - Güncelleme : 06 Temmuz 2022 12:05

Manisa’da feci kaza! 2 kardeş hayatını kaybetti

Manisa’nın Soma ilçesinde İzmir- İstanbul otoyolunda meydana gelen trafik kazasında 11 ve 3 yaşındaki kardeşler hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer 4 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Manisa’da feci kaza! 2 kardeş hayatını kaybetti
manisa,kaza

Manisa’da sabah saatlerinde meydana gelen kazada Hüseyin K.'nın idaresindeki otomobil aynı istikamette önünde seyreden Muhammet Kulaber yönetimindeki otomobille çarpıştı. Çevredeki araç sürücülerinin ihbarıyla kaza yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi.

2 KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİ

Araçta bulunan kardeşlerden Savaştepe Devlet Hastanesine kaldırılan 11 yaşındaki Berat Kayra Kulaber ile Balıkesir Şehir Hastanesine kaldırılan 3 yaşındaki Beliz Kulaber yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazada sürücüler ile araçlarda yolcu olarak bulunan Hülya B. ile Rıfat Ü. de yaralanarak çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Manisa’da feci kaza! 2 kardeş hayatını kaybetti

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...