Tgrt Haber
28 Ocak 2020 14:31

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde 4,8 büyüklüğünde deprem

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre ilçelerden de hissedilen deprem nedeniyle kısa süreli panik yaşandı.

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde 4,8 büyüklüğünde deprem
İstanbul,deprem,İstanbul depremi

Kandilli ilk olarak depremin büyüklüğünü 5.1 olarak açıkladı. 
Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde 4,8 büyüklüğünde deprem

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan verilere göre Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde 5.1, AFAD verilerine göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre ilçelerden de hissedilen deprem sonrası Kırkağaç ilçesine yakın olan Akhisar’da vatandaşlar kısa süreli panik yaşandı. Panikleyen vatandaşlar bulundukları binaları terk ederek sokaklara döküldü.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

28.01.2020 tarihinde saat 14.26 da merkez üssü Kırkağaç İlçesi olan 4.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Depremde can kaybı, yaralanma ve herhangi bir hasar meydana gelmemiştir.

AFAD'DAN AÇIKLAMA

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibariyle, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...