Tgrt Haber
04 Mart 2018 15:55

Manisa'da anaokulundaki olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde özel bir anaokulunda bir öğretmenin 4 yaşındaki çocuğa kötü muamelede bulunduğuna ilişkin görüntüler üzerine soruşturma başlatıldı.

Manisa'da anaokulundaki olayla ilgili soruşturma başlatıldı
manisa,,anaokulu,

Alınan bilgiye göre, okul yönetimi, sınıflarda bulunan güvenlik  kameralarının incelenmesi sırasında öğretmen S.G'nin 4 yaşındaki bir öğrenciyi  kollarından ve omzundan tutarak sürüklediğini saptadı.

Öğretmen S.G ve yardımcısı A.G'nin işine son veren okul yönetimi,  görüntülerle ilgili aileye bilgi verdi.

Görüntüleri izleyen anne N.Y, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, gazetecilere yaptığı  açıklamada, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi.

Darp olayının meydana geldiği yerin özel bir anaokulu olduğunu ifade  eden Ölmez, "Aile konu ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu. Biz de  araştırma yapılması için bir komisyon oluşturuyoruz. Görüntülerde de görüldüğü  gibi öğrencinin maruz kaldığı durum ortada. Bu kabul edilebilir bir şey değil.  Gereken neyse biz de yapacağız ve konunun yakından takipçisi olacağız." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...