Tgrt Haber
23 Ekim 2022 06:50 - Güncelleme : 23 Ekim 2022 06:58

Manisa’da kadın cinayeti: Huriye Zeybek kocası tarafından bıçakla öldürüldü

Manisa’da cinnet getiren cani koca eşi Huriye Zeybek’i defalarca bıçaklayarak öldürdü. Komşuları tarafından görülen talihsiz kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Manisa’da kadın cinayeti: Huriye Zeybek kocası tarafından bıçakla öldürüldü
Manisa,kadın cinayeti

Kadın cinayetlerine bir yenisi Manisa’da eklendi. Şehzadeler ilçesinde meydana gelen olayda cinnet getiren cani koca Zafer Zeybek tartıştığı karısı Huriye Zeybek’e  bıçakla saldırdı. Kanlar içinde kalan Zeybek bir süre şoka girdikten sonra apartmana çıktı.

KANLAR İÇİNDE DIŞARI ÇIKTI

Komşuları tarafından kanlarla görülen Zeybek daha sonra tekrar evine girerken komşuları durumu ekiplere bildirdi. Olay yerine ihbar sonrası çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken talhsiz kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Karısını öldürdükten sonra evde bekleyen Zafer Zeybek ise polis ekiplerince  gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aygün 23 Ekim 2022 09:37

Artık kadın cinayetlerine dur densin idam cezası gelsin.

Belediye şirket işçileri 23 Ekim 2022 09:13

696 sayılı KHK ile belediye şirketlerine aktarılan belediye işçileri SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARINA ALINMALIDIR. Şirket işçiliği Kadro değildir. Bu adaletsizliğin bir an önce giderilmesini istiyoruz @vedatbilgn @dbdevletbahceli @RTErdogan @Akparti @csgbakanligi #BelediyeişçileriTükendi

Sonraki Haber Yükleniyor...