Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 May 2017 23:12

Manisa'da sokak köpeğine işkence böyle görüntülendi

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde 3 genç önce gezdirdikleri pitbull cinsi köpekleri sokak köpeğine saldırttı ardından da köpeği bıçakladı.

Manisa'da sokak köpeğine işkence böyle görüntülendi
manisa, sokak köpeği,

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde 19 Mayıs gecesi meydana gelen ve güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen olayda, 3 genç gezdirdikleri pitbull cinsi köpekleri sokak köpeğinin üzerine saldırttı.

ÖNCE PİTBULL'A PARÇALATIP SONRA BIÇAKLADILAR

Bir süre pitbull cinsi köpeklere direnen sokak köpeği daha sonra can havliyle kaçmaya çalıştı. Kaçan köpeğin peşinden giden pitbull sahiplerinden biri ise zavallı hayvanı önce tekmeledi ardından da bıçakladı. Gördüğü işkence nedeniyle yaralanan köpek çevredekilerin haber vermesi sonrası hayvan barınağına kaldırıldı. Sokak köpeğinin Manisa Muradiye Geçici Hayvan Bakımevinde tedaviye alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...