Tgrt Haber
26 Eylül 2014 16:54

Mardin'de özel hastane skandalı

Mardin'de öğretmenlik yapan Mesut Çetin,rahatsızlanan eşini götürdüğü özel bir hastanede, görevlileri tarafından dövüldüğünü ileri sürüp şikayetçi oldu.

Mardin'de özel hastane skandalı
mardin, mestun çetin, özel hastane, hastanede darp skandalı,

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde öğretmenlik yapan Mesut Çetin, rahatsızlanan eşini Mardin merkezde bulunan özel bir hastaneye götürdü. İddiaya göre tahlil isteyen doktor, 15 dakika sonra çıkan tahlil raporlarını götüren Mesut Çetin, doktorun yerinde olmadığını görünce durumu yetkililere bildirdi. Ardından çıkan arbedede eşi ve çocuğunun yanında tartaklandığını iddia eden Çetin, şunları söyledi:
"Ben nasıl bir hizmet veriyorsunuz deyince tartışma çıktı, ben de doğal olarak sinirlendim. 10-15 kişi saldırmaya başladılar, hastanede çalışan temizlikçi kadın bile bana saldırmaya başladı. Arbedede 2.5 yaşındaki oğlumun ağzı bile kanadı. Çocuğum kucağımda, eşim yanımdaydı. Bu nasıl bir hizmet anlayışı. Muayene paramı verdim, her tahlil başına para verdim, doktor 5 dakika beni bekleyemiyor. Rica edince de para al defol git diyorlar."
Öğretmen Mesut Çekin ile olay sırasında çağırdığı bir ajans muhabiri Mehmet Salih Keskin, polise giderek hastane görevlileri hakkında şikayetçi oldu. Hastane yetkilileri de olayla ilgili kurum içinde soruşturma başlattıklarını belirterek, olayda adı geçen kişilerin ise kendilerine hakaret ettiğini öne sürdü.

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...