Tgrt Haber
01 Eylül 2021 13:05

Ülkeyi ayağa kaldırmıştı: 'Markette kız çocuğuna istismar' davasında karar çıktı

Esenler'deki bir markette 11 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan 47 yaşındaki Ali Öztürk, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Ülkeyi ayağa kaldırmıştı: 'Markette kız çocuğuna istismar' davasında karar çıktı
ali öztürk,,esenler,,kız çocuğu,,istismar,,market,

Esenler'de marketteki 11 yaşındaki kıza istismarda bulunduğu anlara ilişkin görüntüleri ortaya çıkan Ali Öztürk hakkındaki dava sonuçlandı. Ğlke çapında uzun süre gündemden düşmeyen istismar olayında yargılanan şüpheli, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Esenler’de, 29 Kasım tarihinde bir markette 11 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan 47 yaşındaki Ali Öztürk’ün yargılandığı davada karar açıklandı. Bakırköy 10 Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında sanık Ali Öztürk SEGBİS ile bağlandı. Müşteki Gülsün Ç. ve mağdur kız çocuğu E.Ç. ise duruşma salonunda hazır bulundu.

"SADECE SEVİP KONUŞTUM"

Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Ali Öztürk suçlamaları kabul etmeyerek mağduru tanımadığını belirtti. Mağdurun babasını tanıdığını söyleyen sanık, “Ben mağdura yönelik cinsel harekette bulunmadım. Sadece kendisini sevip konuştum” dedi.

Duruşmada söz alan mağdur çocuğun annesi Gülsün Ç. ise “Kızım markete gitmişti, dönüşte tacize maruz kaldığına dair herhangi bir şey anlatmadı. Karakoldan çağrılınca ve market çalışanlarının gösterdikleri videoyu izleyince haberdar oldum. Şikayetçiyim” şeklinde beyanda bulundu.

"PARA VERİP TEHDİT ETTİ"

Mağdur çocuk E.Ç. ise sanığı tanımadığını, markete gittiğinde sanığın yanına geldiğini, nereli olduğunu sorduğunu, babasını tanıdığını söyleyip elini omzuna attığını anlattı. E.Ç. “Beni sıkıştırıp dudağımdan öptü, korktuğum için yardım isteyemedim, para verip beni kimseye söylememem için tehdit etti. Korktuğum için kimseye bir şey söyleyemedim. Görüntüler ortaya çıkınca aileme ve polise anlattım” dedi.

Beyanların ardından mahkeme heyeti kararını açıkladı.

Mahkeme sanık Ali Öztürk’ün ‘çocuğa karşı cinsel istismar’ suçundan 10 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasına hükmetti.

OTOGARDA YAKALANMIŞTI

Esenler’de, 29 Kasım tarihinde bir markette 11 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan Ali Öztürk’ün görüntüleri sosyal medyada paylaşılınca kamuoyunun tepkisini çekmişti. Başlatılan soruşturma kapsamında Ali Öztürk, 11 Aralık günü Niğde’ye kaçacağı sırada otogarda yakalanmıştı. Öztürk ‘çocuğa karşı cinsel istismar’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Hazırlanan iddianamede Öztürk’ün mağdur çocuğu yanağından öptüğü ve daha sonra kucaklayıp sarılarak dudağından öptüğü aktarılmıştı. Ali Öztürk hakkında 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...