Tgrt Haber
18 Eylül 2014 11:29

Marmara Belediyeler Birliği, İhlas Medya Grubu'nu ağırladı

Marmara Belediyeler Birliği Basın Danışmanları Platformu, yeni sezonun ilk toplantısını Üsküdar'da gerçekleştirdi.

Marmara Belediyeler Birliği, İhlas Medya Grubu'nu ağırladı
Marmara Belediyeler Birliği, İhlas Medya Grubu

Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapılan toplantıda İhlas Medya Gurubu yöneticileri ağırlandı. Abdullah Arıduru'nun başkanlığında gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya, Türkiye Gazetesi Görsel Yönetmeni Aydoğan Kaçıra, İhlas Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, İhlas Haber Ajansı İstanbul Bölge Müdürü Oğuzhan Güven, TGRT HABER Genel Müdürü Suat Yılmaz'dan oluşan İhlas Yayın Grubu yöneticileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Arıduru, 3.5 sene önce kurulan platformun her ay gerçekleştirdiği toplantılarda, basın danışmanlarının problemlerini tartıştıklarını, belediye başkanlarıyla tanıştıklarını ve sektörün duayenlerinden bilgiler aldıklarını kaydetti. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Bizim sizlere ihtiyacımız var, sizler de bu ülkeye karşı önemli vazifesi olan insanların başındasınız. Yapılan işin, en doğru şekilde muhataplarına ulaşmasında en önemli görev size düşüyor. Bu yüzden işiniz çok zor” dedi.  Başkan Türkmen ayrıca, Üsküdar'ın tarihçesi ve gerçekleştirecekleri, meydan genişletme, Validebağ Korusu ve kentsel dönüşüm projelerle ilgili de bilgiler verdi. Toplantının diğer bölümünde, Aydoğan Kaçıra, İsmail Ballı, Oğuzhan Güven ve Suat Yılmaz ile basın danışmanları görüş alışverişinde bulundu.
Toplantının sonunda, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Türkiye Gazetesi Görsel Yönetmeni Aydoğan Kaçıra, İHA Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı ve TGRT HABER  Genel Yayın Yönetmeni Suat Yılmaz'a teşekkür plaketi verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...