Tgrt Haber
14 Haziran 2021 16:09

Marmara Denizi Eylem Planı devrede: İlk toplantı Dolmabahçe'de

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, müsilaj önlemleri kapsamında oluşturulan Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Kurulu'nun ilk toplantısının yarın Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde yapılacağını açıkladı.

Marmara Denizi Eylem Planı devrede: İlk toplantı Dolmabahçe'de
MÜSİLAJ,BAKAN KURUM,MARMARA,DOLMABAHÇE

Bakan Kurum, Twiter'dan yaptığı açıklamada, müsilaj ile mücadelede için kurulan Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Kurulu'nun ilk toplantısını yapacağını açıkladı. 

Bakan Kurum, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla oluşturulan Marmara Denizi Eylem Planı Koordinasyon Kurulu'muzun ilk toplantısını yarın Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde saat 14.00'te gerçekleştireceğiz. Bakan yardımcılarımız, valilerimiz, belediye başkanlarımız, ilgili kurum temsilcilerimiz ve bilim insanlarımızla müsilaj temizliğinde geldiğimiz son durumu değerlendirecek, yol haritamızı istişare edeceğiz. Marmara'yı kurtarmak için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...