Tgrt Haber
14 Haziran 2019 18:34

Marmara Denizi'nde korkutan deprem!

Marmara Denizi'nde deprem... AFAD, Yalova, Çınarcık açıklarında saat 18.11'de 3,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Marmara Denizi'nde korkutan deprem!
deprem,marmara denizi,son depremler,son dakika,yalova,,çınarcık,

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) resmi sosyal medya hesabı üzerinden Marmara Denizi'nde deprem olduğunu duyurdu.

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, deprem saat 18.11 sıralarında meydana geldi.

Marmara Denizi'nde yaşanan deprem Yalova Çınarçık yakınlarında hissedildi.

Marmara Denizi'nde korkutan deprem!

Marmara Denizi'nde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre Richter ölçeğine göre 3,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da da hissedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 18.11'de Yalova Çınarcık açıklarında Richter ölçeğine göre 3,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

MERKEZ ÜSSÜ ÇINARCIK

Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin merkez üssü Yalova Çınarcık olarak tespit edildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise 3,2 büyüklüğündeki depremin merkez üssünü Marmara Denizi'nin doğusu olarak açıkladı. derinliğini ise 4.5 kilometre olarak kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...