Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Ekim 2019 08:45

Marmaray seferleri aksadı

Bakırköy Yeni Mahalle’deki köprü altında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, Marmaray seferlerini aksattı. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürmesiyle seferler normale döndü.

Marmaray seferleri aksadı
Marmaray,seferler,yangın

Yangın, saat 07.20 sularında Bakırköy Yeni Mahalle’deki bir köprü altında meydana geldi.

Plastiklere sıçradı

Köprü altındaki çöplerin olduğu alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangın Marmaray raylarında korkuluk olarak kullanılan plastiklere sıçradı.

Seferler durdu

Dumanların yükseldiğini gören güvenlik görevlilerin haber vermesiyle itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, yangın nedeniyle Yeni Mahalle’den Halkalı yönüne seferler bir süreliğine durdu.

Marmaray seferleri aksadı

Yangın söndürüldü

Yaklaşık yarım saat aksayan seferler nedeniyle işe gitmek isteyen vatandaşlar, kısa bir yoğunluk oluşturdu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesinden sonra yangın kontrol altına alınarak, söndürüldü.

Normale döndü

Söndürme çalışmalarının ardından Marmaray seferleri normale döndü. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...