Tgrt Haber
21 Kasım 2021 12:06

Son dakika! Marmaray seferleri geçici olarak durduruldu

Son dakika haberi: Marmaray'da yaşanan teknik bir sorun nedeniyle Anadolu-Avrupa ve Avrupa-Anadolu yönünde seferler geçici olarak durduruldu.

Son dakika! Marmaray seferleri geçici olarak durduruldu
marmaray,sefer,sefer iptali

Alınan son dakika bilgisine göre, İstanbul'da Avrupa ile Anadolu ayakası arasında hizmet veren Marmaray seferlerinin durdurulduğu öğrenildi. Konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmazken bazı sosyal medya kullanıcıları, seferlerin 40 dakikadır yapılmadığını öne sürdü. 

Tenik bir arızadan kaynaklandığı düşünülen sorundan dolayı istasyonlara yolcu alımının da durdurulduğu öğrenildi. 

İSTASYONLARDA YOĞUNLUK OLUŞTU

Sorunun kaynağı ve seferlerin ne zaman normale döneceği henüz bilinmiyor.  Marmaray istasyonlarında, "Teknik bir arıza sebebiyle trenlerimiz gecikmeli olarak çalışmaktadır." anonsunun yapıldığını öne süren yolcular, istasyonlardan tahliye edildiklerini belirtti.

MARMARAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Marmaray'ın resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada yetkililer, teknik bir arıza sebebiyle seferlerin geçici olarak durdurulduğunu ve ekiplerce müdahalenin gerçekleştiğini duyurdu. 11.10'da başlayan arızayla ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Marmaray’da yaşanan teknik bir arıza nedeniyle saat 11:10 da işletmemiz geçici olarak durdurulmuştur. Arızaya teknik ekiplerimizce müdahale edilmektedir. Olağan dışı bu aksama nedeniyle sayın yolcularımızdan özür dileriz."

Son dakika! Marmaray seferleri geçici olarak durduruldu

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Seferlerin 12.30 itibarıyla normale döndüğünü aktaran yetkililer, Twitter üzerinden, "Marmaray’da yaşanan teknik arıza ekiplerimizin çalışmaları ile saat 12.30 itibari ile giderilmiş olup, tren seferlerimiz normale dönmüştür." açıklamasını yaptı.

Son dakika! Marmaray seferleri geçici olarak durduruldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...