Tgrt Haber
29 Temmuz 2021 14:05

Marmaris'te orman yangını

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Armutalan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangına ekipler müdahale ediyor.

Marmaris'te orman yangını
muğla,marmaris,orman yangını,orman,yangın

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Armutalan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın, kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Marmaris'te orman yangını

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medya hesabından, "Marmaris'teki orman yangınına 30 arazöz, 5 helikopter, bir uçakla müdahale ediyoruz. Dualarımız ormanın kahramanlarıyla." paylaşımında bulundu.

Marmaris'te orman yangını

Muğla Valisi Orhan Tavlı, çevre illerden takviye geldiğini belirterek, "Kamu kurum ve çalışanları yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Yerleşim yerlerinde gerekli görülen yerler tahliye ediliyor." ifadelerini kullandı.

Marmaris'te orman yangını

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI'NDAN YANGIN AÇIKLAMASI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Marmaris'te çıkan orman yangınına yönelik söndürme çalışmalarına, gelen talep üzerine Deniz Kuvvetlerimize ait tanker, arazöz, keşif aracı ve personelin yanı sıra bir İHA ile destek sağlanmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Marmaris'te orman yangını

Marmaris'te orman yangını

KOVAYI, DAMACANAYI KAPAN YANGINA KOŞTU

Yangın bölgesindeki vatandaşlar ve turistler ellerinde kovalarla su taşıyarak yangını söndürme çalışmalarına destek veriyor.

Marmaris'te orman yangını

Oteller bölgesinde bulunan vatandaşlar ve tatilciler ellerine geçirdikleri kova ve damacanalarla alevlere müdahale etmeye çalışıyor. Bölgede bulunan iki otel ve buna bağlı bir lojmanın tedbir amaçlı boşaltıldığı da öğrenildi.

Marmaris'te orman yangını

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...