Tgrt Haber
19 Ocak 2015 20:12

Maskeli hırsız kameralara yakalandı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde ‘Çığlık’ maskesi kullanarak esnafın güvenlik kameralarını çalan hırsız, çaldığı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Maskeli hırsız kameralara yakalandı
hırsız,

Olay, 7 Ocak tarihinde İskenderun Çay Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir restoranda yaşandı. Çığlık filminde kullanılan maske ile restoran önüne gelen kimliği belirsiz kişi, güvenlik kamerası olduğu için dışarıda bırakılan masa ve sandalyeleri kullanarak iş yerinin güvenlik kamerasını çaldı. Hırsız, çaldığı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Maskeli hırsızın civarda bulunan esnaflarında güvenlik kameralarını çaldığını anlatan restoran sahibi Barış Çelik; “bu hırsız yaklaşık bir aydan bu yana esnaf arkadaşlarımızın güvenlik kameralarını çalıyor. Güvenlik güçlerinden maskeli hırsızın kim olduğunun belirlenip bir an önce yakalanmasını talep ediyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...