Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Eylül 2015 17:03

Maslak’taki vahşi cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

Maslak’ta film şirketinde meydana gelen vahşi cinayetin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Maslak’taki vahşi cinayetin görüntüleri ortaya çıktı
maslak, vahşi cinayet, görüntüler,

Görüntülerde öldürülen Mehmet Tunç’un öldürülmeden dakikalar önceki görüntüsü yer alırken, şüpheli Yavuz K.’nın büyük bir soğukkanlılık içinde ceset parçalarını gömdüğü, elbiseleri ise bir çöp konteynırına attığı ortaya çıktı.
YANIK YARALARI İLE ADLİYEYE ÇIKTI
Maslak’ta para vermeyen kuzenini öldürüp parçalara ayıran Yavuz K. polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Poliste verdiği ifadesinde tüyler ürpertici cinayeti tüm detayları ile anlatan şüphelinin işyerinde çıkardığı yangın sonucu yaralandığı yüzünde ve kolunda yanık izlerinin bulunduğu görüldü.
SOĞUKKANLI BİR ŞEKİLDE CESET PARÇALARINI TAŞIMIŞ
Öte yandan Yavuz K.’nın cinayetin ardından parçaladığı cesedi işyerinin karşısındaki çiçek dikili alana gömmesi başka bir işyerinin kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde ceset parçalarını taşımadan önce Yavuz K.’nın eline aldığı bir süpürge yardımıyla dışarıdaki bazı kameraların görüş açısını değiştirdiği görüldü. Daha sonra 5 parçaya ayırdığı cesedi koyduğu torbalar içinde dışarı taşıdığı ve toprak alanda açtığı çukura attığı görülen Yavuz K.’nın oldukça soğukkanlı olduğu belirlendi. Şüphelinin son olarak cesedi gömdükten sonra cesedin üzerinden çıkan elbiseleri de bir poşete koyarak yakındaki çöp konteynırına atışı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
ÖLDÜRÜLEN KİŞİNİN SON GÖRÜNTÜSÜ
Öte yandan aynı güvenlik kamerasının kuzenin daveti üzerine Maslak’taki film şirketine gelen ve öldürülen Mehmet Tunç’un son görüntülerini de kaydettiği görüldü. Görüntülerde sakince yürüyen Mehmet Tunç’un film şirketinden içeri girdiği görülüyor. Bu görüntülerin çekilmesinden kısa süre sonra Mehmet Tunç başına demir çubukla vurularak öldürülmüş ve cesedi parçalanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...