Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 May 2021 16:16

Mayıs ayının başında yazı yaşadılar

Bugün Denizli’de termometreler 34'yi gösterdi.

Mayıs ayının başında yazı yaşadılar
denizli,,hava sıcaklıkları,,termometre,

Mevsim normallerinin üzerinde bir dönem geçiren Denizli’de, Mayıs ayının ilk günleri olmasına rağmen yazı aratmayan sıcaklık yaşandı. Ülke genelinde hissedilen iklim değişikliği sebebiyle Nisan ayına kadar yüksek kesimlerde kar yağışı görülürken, tam kapanma ile birlikte yaz günlerini aratmayacak bir bahar havası öngörülüyor. Denizli’de hava sıcaklıkları yükselirken, vatandaşlar zamanlarını evlerinde geçirecek. Son birkaç gündür sıcak havanın etkisi altında olan Denizli, adeta bahar havası yaşamaya başladı. Tam kapanma ile birlikte sokaklarda sessizlik hakim olurken, bugün hava sıcaklığı en yüksek 34 derece olarak ölçüldü.

Mayıs ayının başında yazı yaşadılar
Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü tarafından alınan 5 günlük hava tahmininde Salı günü parçalı bulutlu olarak en yüksek sıcaklık 30 derece, Çarşamba günü az bulutlu olarak en yüksek sıcaklık 30 derece, Perşembe günü parçalı bulutlu en yüksek sıcaklık 30 derece, Cuma ve Cumartesi günü ise az bulutlu olarak en yüksek sıcaklığın 32 derece olacağı tahmin ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...