Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Nisan 2020 12:58

Mecidiyeköy’de fırtınanın etkisiyle devrilen ağaç yolu trafiğe kapattı

Meteoroloji’den yapılan uyarıların ardından etkisini gösteren fırtına Mecidiyeköy’de bir ağacı kökünden devirdi. Yola devrilen ağaç trafiği kapattı. Ağacın kaldırılmasıyla birlikte trafik normale döndü.

Mecidiyeköy’de fırtınanın etkisiyle devrilen ağaç yolu trafiğe kapattı
mecidiyeköy,

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan kuvvetli yağış ve fırtına uyarılarının ardından İstanbul yağış ve rüzgarlı havanın etkisi altına girdi. Mecidiyeköy Bahçeler Sokak’ta bir ağaç fırtınanın etkisiyle kökünden devrildi. Yola devrilen ağaç, sokak üzerinde trafik oluşmasına neden oldu. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, devrilen ağacı motorlu testere ile parçalara ayırarak kaldırdı. Ağacın kaldırılmasının ardından sokak üzerinde trafik normal akışına döndü. Ağacın devrildiği anlarda yol üzerinde yaya ya da araç bulunmaması olası bir faciayı önlemiş oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...