Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Kasım 2016 00:51

Meclis'te bayıldı, ilk müdahale vekillerden geldi

TBMM Genel Kurulu'nda, 671 sayılı OHAL Kapsamında Bazı Kurum ve Kuruluşlara İlişkin Düzenleme Yapılması Hakkında KHK'nın görüşülmesi sırasında bir kadın stenograf fenalaştı.

Meclis'te bayıldı, ilk müdahale vekillerden geldi
meclis, bayılma,

TBMM Genel Kurulu'ndaki KHK'ya ilişkin görüşmeler sırasında bir kadın stenograf fenalaşarak sandalyesinden düştü. Stenografa ilk müdahaleyi AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ve CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı yaptı. Rahatsızlanan stenograf, Genel Kurul salonuna gelen sağlık ekibi tarafından sedyeyle götürüldü.

Meclis Başkanvekili Ahmet Aydın, birleşime ara verdi. Aydın, aranın ardından, stenografın sağlık durumunun iyi olduğunu açıklayarak, kendisine Allah'tan şifa dileğinde bulundu.

Aydın, 671 sayılı KHK'nın kabul edilmesinin ardından, komisyon ve hükümetin yerinde olmaması üzerine birleşimi yarın saat 14.00'te toplanmak üzere kapattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...