Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Kasım 2021 13:08

Medipol'e ulusal ve uluslararası arenada 3 ödül

Sağlıkta bilinen marka haline gelen Medipol Sağlık Grubu’nun başarısı, ulusal ve uluslararası arenada 3 ödülle taçlandırıldı.

Medipol'e ulusal ve uluslararası arenada 3 ödül
Sağlık,,Hastane,

Medipol Sağlık Grubu, aynı hafta içinde hem Türkiye'de hem Azerbaycan'da yılın sağlık markası seçildi. İstanbul'da 19 Kasım gecesi gerçekleşen 5'inci Türkiye Altın Marka Ödüllerinde, Medipol Sağlık Grubu halkın oylarıyla 4'üncü kez ‘Yılın Sağlık Markası' ödülüne layık görüldü. Sanat, spor ve iş dünyasını bir araya getiren organizasyonda grup adına ödülü Medipol Mega Üniversite Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Orhan Gazi Yiğitbaşı aldı. Ödül töreni konuşmasında ödülün kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Yiğitbaşı, “Sağlık grubu olarak 8 bin çalışanımız ve 10 farklı hastanemiz ile senede 1 milyona yakın şifa eli uzatıyoruz. Bununla da kalmıyoruz yaklaşık 125 farklı ülkeden yılda 30-35 bin yabancı hastaya da hizmet sunuyoruz. Bu açıdan pandemi ile mücadelede kesintisiz bir şekilde yer aldık ve almaya devam ediyoruz. Çalışmalarımızın ödüllerle onurlandırılması hem şahsım adına hem de hastanemiz adına çok büyük bir gurur” ifadelerini kullandı.

AZERBAYCAN'DAN 2 PRESTİJLİ ÖDÜL

Medipol Sağlık Grubu, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 21 Kasım gecesi gerçekleşen Global Health Awards (Global Sağlık Ödülleri) töreninden ise 2 ödülle döndü. Dünyanın birçok noktasından sağlık kuruluşu ve doktorların katıldığı gecede ‘En İyi Uluslararası Sağlık Grubu' ödülünü grup adına Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu Kurumsal Pazarlama ve Uluslararası Hasta Hizmetleri Koordinatörü Uygar Üstün aldı. Gecenin en önemli ödüllerinden biri olan ‘Yılın En İtibarlı Beyin Cerrahi' ödülüne ise Medipol Üniversitesi Parkinson Hastalığı ve Hareket Bozuklukları Merkezi (PARMER), Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Ali Zırh layık görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...