Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ekim 2020 10:43

MSB: 8 uçağımız, toplamda 14 sorti icra etti

Milli Savunma Bakanlığı!ndan yapılan açıklamada, Ankara, Erzurum ve Diyarbakır'dan kalkan Hava Kuvvetlerimize ait 8 uçağımız, toplamda 14 sorti icra etti” denildi.

MSB: 8 uçağımız, toplamda 14 sorti icra etti
Milli Savunma Bakanlığı,İzmir,Seferihisar

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İzmir'deki deprem sonrası bölgede yapılan arama kurtarma faaliyetlerine ilişkin açıklama yaptı.

MSB’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
“İzmir’deki deprem sonrası arama-kurtarma çalışmalarına katılacak ekipleri ve araçları bölgeye ulaştırma faaliyetlerimiz sabaha kadar aralıksız devam etti. Ankara, Erzurum ve Diyarbakır'dan kalkan Hava Kuvvetlerimize ait 8 uçağımız, toplamda 14 sorti icra etti. Bölgede görevlendirilen Mehmetçiklerimiz; yaraların bir an önce sarılması için devletimizin kurum ve kuruluşlarıyla koordineli şekilde çadır kurma faaliyetlerine destek sağlıyor.”

Yardım faaliyetlerinden kareler:

MSB: 8 uçağımız, toplamda 14 sorti icra ettiMSB: 8 uçağımız, toplamda 14 sorti icra ettiMSB: 8 uçağımız, toplamda 14 sorti icra etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...