Tgrt Haber
10 Ağustos 2022 17:50 - Güncelleme : 10 Ağustos 2022 18:08

Kahraman Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: 22 terörist etkisiz hale getirildi

Kahraman Mehmetçik, bölücü terör örgütü PKK'ya ağır darbe vurdu. MSB'den yapılan açıklamada Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildi. Gün içinde 17 terörist etkisiz hale getirilirken toplam sayı 22'ye yükseldi.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
Kahraman Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: 22 terörist etkisiz hale getirildi
Mehmetçik,TSK,MSB,terör,terörist

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Hain saldırısı girişimleri ve ülkemize sızma girişimlerine hızlı bir şekilde karşılık veren Mehmetçik, teröristleri saklandıkları inlerinde tek tek etkisiz hale getiriyor.

Kahraman Mehmetçik gün içerisinde 22 teröristi etkisiz hale getirdi. Milli Savunma Bakanlığı yapılan en son açıklamada ise Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK’lı teröristin etkisiz hâle getirildiği belirtildi.

'TEK BİR ŞEHİDİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAK'

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bütün terör inleri yerle bir edilecek, tek bir şehidimizin bile kanı yerde kalmayacak! Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi. Mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürecek!" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1557378377467789312

8 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından 8 teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu. Açıklamada, "Huzur ve güvenliğin teminatı Komandolarımız, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerine saldırı girişiminde bulunan 8 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1557357822173642752

"TERÖRİSTLERE KARŞILIK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Milli Savunma Bakanlığı sabah saatlerinde 9 teröristin etkisiz hale getirildiği duyurdu.

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Suriye’nin kuzeyinden Mardin hudut hattımıza saldırı ve sızma girişiminde bulunan 9 PKK/YPG'li terörist daha Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Teröristlere güçlü şekilde karşılık vermeye devam edeceğiz!" denildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1557268282352214017

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...