Tgrt Haber
10 Ağustos 2022 10:20 - Güncelleme : 10 Ağustos 2022 17:55

Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: Sızma girişiminde bulunan 9 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Suriye’nin kuzeyinden Türkiye'ye yönelik saldırı ve sızma girişiminde bulunan 9 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya ağır darbe: Sızma girişiminde bulunan 9 terörist öldürüldü
MSB,PKK,terörist

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Hain saldırısı girişimleri ve ülkemize sızma girişimlerine hızlı bir şekilde karşılık veren Mehmetçik, teröristleri saklandıkları inlerinde tek tek etkisiz hale getiriyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Suriye’nin kuzeyinden Türkiye'ye yönelik saldırı ve sızma girişiminde bulunan 9 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

"TERÖRİSTLERE GÜÇLÜ ŞEKİLDE KARŞILIK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Suriye’nin kuzeyinden Mardin hudut hattımıza saldırı ve sızma girişiminde bulunan 9 PKK/YPG'li terörist daha Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi. Teröristlere güçlü şekilde karşılık vermeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1557268282352214017

DÜN 27 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ

Dün İçişleri Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetlerince gerçekleştirilen operasyonlarda aralarında turuncu listeden bir kişininde bulunduğu 27 terörist etkisiz hale getirilmişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...