Tgrt Haber
06 Haziran 2022 16:52 - Güncelleme : 06 Haziran 2022 17:22

Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya darbe üstüne darbe: Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı'nda 11 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Pençe-Kilit bölgesinde öldürülen 7 teröristin ardından bir darbe de Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde indirildi. Milli Savunma Bakanlığı, saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 11 PKK'lı teröristlerin kahraman Mehmetçik tarafından öldürüldüğünü duyurdu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya darbe üstüne darbe: Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı'nda 11 terörist öldürüldü
PKK,Terörist,Fırat Kalkanı,Zeytin Dalı,Suriye,Operasyon,TSK

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve dışında eli kanlı terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Saklandıkları inlerde tek tek tespit edilen teröristler düzenlenen operasyonlarla etkisiz hale getiriliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı Suriye'ye yeni bir operasyonun hazırlıkları sürerken kaçacak delik arayan teröristler bir yandan da hain saldırı girişimlerine devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 11 PKK'lı teröristin kahraman Mehmetçik tarafından öldürüldüğünü duyurdu.

MEHMETÇİK PKK'YA NEFES ALDIRMIYOR

Bakanlığın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 11 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımızın başarılı operasyonuyla etkisiz hâle getirildi. Bölgede barış ve huzurun devamı için her türlü tedbir alınmaya devam edilecek" ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1533808274696556549

PKK İNLERİNE PENÇE DARBESİ

PKK'ya her bölgede darbe üstüne darbe indirilirken öğle saatlerinde MSB'den yapılan açıklamada, Pençe-Kilit bölgesinde 7 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyurulmuştu.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1533709347381030913 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...