Tgrt Haber
18 Ağustos 2022 09:55 - Güncelleme : 18 Ağustos 2022 16:52

Son dakika! Suriye’nin kuzeyinde Mehmetçik'ten PKK'ya demir yumruk: 16 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgesinde 16 PKK/YPG’li terörist öldürüldü.

Son dakika! Suriye’nin kuzeyinde Mehmetçik'ten PKK'ya demir yumruk: 16 terörist öldürüldü
PKK,suriye,terörist

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Terör örgütünün hain saldırı girişimleri ve ülkemize sızma girişimlerine hızlı bir şekilde karşılık veren Mehmetçik, teröristleri saklandıkları inlerinde tek tek etkisiz hale getiriyor.

TOPLAM 16 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Mehmetçik, gün içerisinde 16 teröristi etkisiz hale getirdi. Milli Savunma Bakanlığınca (MSB) yapılan en son açıklamada ise Fırat Kalkanı Operasyonu bölgesinde 7 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Teröristleri tespit edildikleri yerde etkisiz hâle getirmeye devam ediyoruz. Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 7 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1560259619393781761

SABAH SAATLERİNDE 9 TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kahraman Mehmetçik, demirden yumruğunu teröristlerin üzerine indirmeye devam ediyor! Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olan 9 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1560157660590346242

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...