Tgrt Haber
24 Aralık 2013 10:05

Melis'in 'tek isteği' kardeşini görmek

İzmir'de 3 gün önce kemik iliği hücresi nakledilen, annesi dışında kimseyle görüşemeyen 8 yaşındaki Melis Akbaş'ın tek isteğinin 2 yaşındaki kardeşini görmek olduğu öğrenildi.

Melis'in 'tek isteği' kardeşini görmek
melis, kemik iliği, tek isteği kardeşini görmek, melis akbaş,

İzmir'de 3 gün önce kemik iliği hücresi nakledilen ve steril ortamda tutulduğu için annesi dışında kimseyle görüşemeyen 8 yaşındaki Melis Akbaş'ın Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor. Melis'in genel sağlık durumunun iyi olduğu, destek tedavilerinin uygulandığı belirtildi. Baba Bahadır Akbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Melis'te nakil sonrası kan ve trombosit eksikliği olduğunu, ihtiyacın kan merkezinden karşılandığını kaydetti. Doktorların bu durumun ameliyat sonrası olağan olduğunu ifade ettiğini aktaran Akbaş, "Şu anda temin konusunda sıkıntı yok ama ilerleyen zamanda daha fazla kan ve trombosit istenecek. 3 hafta bekleyeceğiz. İnşallah kemik iliği tutar. Doktorları sağlık durumunun umduklarından daha iyi olduğunu söyledi" diye konuştu.
Akbaş, kızının nakil sonrası halsizlik nedeniyle iki gün boyunca yatağından kalkamadığını anlatarak, şu anda yatağında oturabilir hale geldiğini, televizyon ve bilgisayar ile vakit geçirdiğini ifade etti. Akbaş, kızının nakil sonrası kendisinden tek şey istediğini anlatarak, şunları kaydetti: "Onun tek isteği kardeşi. 'Baba kardeşime çok iyi bak' diyor. Nakilden sonra kardeşiyle hiç görüşmedi. Steril bir ortamda olduğu için kardeşiyle görüşmüyor. İlerleyen zamanlarda görüşecek inşallah."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...