Tgrt Haber
13 Ağustos 2022 11:55 - Güncelleme : 13 Ağustos 2022 14:51

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i köpek ısırdı

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yapan Meral Akşener, Bilecik ziyaretinde talihsiz bir olayla karşı karşıya kaldı. İYİ Parti Genel Başkanı, sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i köpek ısırdı
meral akşener,iyi parti

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yapan Meral Akşener, her hafta bir kente giderek halkla buluşuyor. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, son olarak Bilecik'i ziyaret etti. Ancak Akşener talihsiz bir olayla karşı karşıya kaldı.

Geçtiğimiz günlerde Bilecik'e ziyarete giden Akşener; Pazaryeri, Söğüt ve Gölpazarı ilçelerini gezdi. Esnaf gezisi sırasında Akşener'i sokak köpeği ısırdı.

AKŞENER'İ KÖPEK ISIRDI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i köpek ısırdı

Gittiği kentte Ertuğrul Gazi Türbesi'ni gezip vatandaşın dertlerini dinleyen Akşener'in, bir sokak köpeği tarafından ısırıldığı öğrenildi. Zor anlar yaşayan İYİ Parti liderine ilk müdahale yapıldı. Sağlık ekiplerinin iğne yaptığı Akşener, ziyaretlerine kaldığı yerden devam etti. Alınan son bilgilere göre Meral Akşener'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

OLAYIN ASLI BELLİ OLDU

Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Akşener, il ziyaretleri kapsamında geçen hafta Yalova'nın Termal ilçesine gitti. Yalova'ya dönerken konvoydaki bir araç, aniden yola çıkan köpeğe çarptı.

Makam aracından inen Akşener, yaralanan köpeğin veterinere götürülmesi için yanındakilere talimat verdi. Bu sırada kucağına aldığı köpek, Akşener'in elini ısırdı.

Tedbir olarak kuduz aşısı yaptırılan Akşener, programına devam etti, veterinere götürülen köpek ise kurtarılamadı.

Akşener, köpeğin öldüğünü haber aldıktan sonra sahibiyle bir araya gelerek, üzüntüsünü iletti.

 

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...