Tgrt Haber
21 Eylül 2020 19:44

Mersin'de 3 DEAŞ'lı tutuklandı

​Mersin'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 6 kişi ise adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı getirilerek serbest bırakıldı.

Mersin'de 3 DEAŞ'lı tutuklandı
deaş,,tutuklu,

Edinilen bilgiye göre, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, DEAŞ silahlı terör örgütünün kentteki eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar ve istihbari sonuçlar ışığında harekete geçen Mersin polisi, iki ilde gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonlarda H.A., H.Y., S.Ç., S.Y., M.K., İ.K., E.A., Z.A.B. ve A.B. isimli şüphelileri gözaltına aldı. 
Bugün emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslarda A.B, H.A. ile E.A. tutuklanırken, diğer 6 kişi ise adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı ile serbest bırakıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...