Tgrt Haber
12 Eylül 2015 17:37

Mersin'de dikkat çeken tabela!

Mersin'in Mut İlçe Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, terör olayları üzerine ilçenin giriş ve çıkışlarına dikkat çeken bir tabela diktirdi.

Mersin'de dikkat çeken tabela!
Mut Belediyesi, mut tabela,

Mersin'in Mut İlçe Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, ülkede artan terör olayları üzerine ilçenin giriş ve çıkışlarına "Biz Mut halkı olarak 62 bin 400 kişi yeminliyiz vatanı böldürmemeye" yazılı tabela diktirdi.
"BİZLERİ DERİNDEN ÜZDÜ"
Konu hakkında bilgi veren Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, "Son günlerde artan terör olayları bizleri derinden üzdü. Birlik ve beraberliğin bozulmaması, kardeşliğin daha da pekiştirilmesi ve halkımızın terörden dolayı moralinin düzgün olması sebebiyle ilçe çıkış ve girişlerine Türk Bayrağı üzerine yazdırdığımız tabelayı astırma kararı aldık" dedi.
 "MUT HALKI OLARAK YEMİNLİYİZ"
Yılmaz, "Atalarımızın kanıyla yoğrulmuş bu toprakları kimseye böldürmeyiz. Bayrağımızı asla göklerden indirtmeyiz. İlçemizin giriş ve çıkışına, 2,5 metre eninde 12,5 metre uzunluğunda Türk Bayrağı üzerine yazılmış olan "Şehitler yükseldiler Bayrak ile el ele, Al kanından renk verdi, canım nazlı hilale. Biz Mut halkı olarak 62 bin 400 kişi yeminliyiz vatanı böldürmemeye" tabelası yazdırıp kalıcı olarak astık" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...