Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ağustos 2022 18:41 - Güncelleme : 13 Ağustos 2022 18:45

Mersin'de uyuşturucu tacirlerine şok baskın! 310 kilo uyuşturucu ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı

Mersin'de uyuşturucu tacirlerine ağır darbe vuruldu. Akdeniz ilçesinde takip sonucu yakalanan bir tırın içerisinde yapılan aramada yurt dışına gönderilmek istenen 310 kilogram uyuşturucu ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi ise yakalanarak gözaltına alındı.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
Mersin'de uyuşturucu tacirlerine şok baskın! 310 kilo uyuşturucu ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı
uyuşturucu,Mersin,Süleyman Soylu,operasyon

Mersin’in Akdeniz ilçesinde bir tırın içerisinde yapılan aramada yurt dışına uyuşturucu kaçırmak isteyen uyuşturucu tacirlerine ağır darbe vuruldu. Söz konusu operasyonla ilgili ayrıntıları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından paylaştı.

TOPLAM 2 MİLYON ADET

Bakan Soylu, Mersin’in Akdeniz ilçesinde takip sonucu yakalanan bir tırın içerisinde yapılan aramada yurt dışına gönderilmek istenen 310 kilo Captagon hap uyuşturucu ele geçirildiğini ve olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1558470338324955138

Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Uyuşturucuyla mücadelemiz, hız kesmiyor. Mersin’in Akdeniz ilçesinde, takip sonucu bir tırda yapılan aramada yasadışı yollarla ülkemize giren ve yurtdışına gönderilmek istenen, 310 kilo (2 milyon adet) Captagon hap ele geçirildi, 4 kişi gözaltında. Mersin Emniyetimize tebrikler."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...