Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Aralık 2015 14:27

Mersin'deki çifte cinayette kan donduran gelişme

Mersin'de yalnız yaşadıkları evlerinde cansız bedenleri bulunan yaşlı çiftin, hemşire olan kızları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Mersin'deki çifte cinayette kan donduran gelişme
mersin, cinayet,

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz pazar sabahı merkez Toroslar ilçesi Arpaçsakarlar Mahallesi 11045 Sokak 11 numaralı tek katlı müstakil evde meydana gelen olayda, Fethi (56) ve Ayla Korkmaz (55) çiftinden haber alamayan yakınları, çiftin evine gelerek kapı zilini çaldı. Ancak yine cevap alamayınca polise haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çilingir marifetiyle girdiği evin salonunda Fethi Korkmaz'ın, yatak odasında da eşi Ayla Korkmaz'ın cesediyle karşılaştı.
Cinayet Büro ekiplerinin sağlık görevlileriyle birlikte yaptığı ilk incelemede çiftin, boğularak öldürüldükleri belirlendi. Evdeki eşyaların dağıtıldığı ve çekmecelerinin de karıştırıldığı belirlenirken, çifte ait ziynet eşyaları da bulunamadı.
ANNE-BABASINI ALTINLARI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ
3 çocuğu da il dışında görev yapan Korkmaz çiftinin ölümüyle ilgili soruşturmayı sürdüren Cinayet Büro Amirliği ekipleri, elde edilen bilgiler ışığında çiftin Muğla'nın Milas ilçesinde hemşire olan kızı Seher D.'yi (30) cenaze için geldiği Mersin'de gözaltına aldı. Evli ve 2 çocuk annesi olan kadın emniyet müdürlüğündeki sorgusunda cinayeti itiraf etti. İfadesinde, olaydan 5 gün önce Mersin'e anne-babasının yanına geldiğini anlatan zanlı, çocuklarından birinin engelli olduğunu, bu yüzden bankalara yüklü miktarda borçları bulunduğunu, anne-babasından bu konuda maddi yardım istediğini söyledi. Polisteki ifadesinde, para meselesi yüzünden çıkan tartışma sonrası kendisini kaybettiğini belirten Seher D., eline geçirdiği tokmak ile önce babasını kafasına vurarak öldürdüğünü, ardından mutfakta bulunan annesini yatak odasına götürüp eşarpla boğduğunu anlattı. Zanlı, cumartesi günü meydana gelen cinayet sonrası evde bulunan ziynet eşyalarını da alarak Muğla'ya döndüğünü, Mersin’den ayrılmadan önce de çeyrek altınlardan birini kuyumcuda bozdurduğunu söyledi.
ALTINLAR, MİLAS’TAKİ EVİNDE BULUNDU
Seher D.'nin ifadesi doğrultusunda Muğla'nın Milas ilçesindeki evinde yapılan aramada ise öldürülen Fethi ve Ayla Korkmaz çiftine ait 7 bilezik, 1 altın zincir, 2 yüzük ve 1 çeyrek altın bulunarak Mersin'e getirildi.
Seher D., emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Emniyet müdürlüğünden polislerin arasında çıkarılan zanlı, gazetecileri görünce eliyle yüzünü kapatarak ağlarken, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...